Zpátky na články

Vyzkoušejte novou řadu opalovacích tyčinek SUNLY od ATTITUDE

Aplikace opalovacího krému nebo oleje může být občas otrava. Krém se špatně roztírá, zabírá v tašce mnoho místa, rád upatlává prsty i samotné balení. Chránit se proti slunci je však nezbytné. Naše nová řada přírodních opalovacích tyčinek Sunly, které se ještě lépe nanášejí a kloužou po pokožce nás okouzlila v mnoha směrech - nejen snadným nanášením. Věříme, že z ní budete nadšeni i vy!

S příchodem teplého počasí se už všichni nemůžeme dočkat, až načerpáme energii a dobrou náladu ze sluníčka. S jeho jasnými paprsky ale jde ruku v ruce ochrana před škodlivým UV zářením, na kterou bychom nikdy neměli zapomínat. Nová řada Sunly je navíc s nadčasovým designem v absolutně biologicky rozložitelném obalu oválném tvaru pro snadnější aplikaci. Je praktická, zdravá a neškodí v přírodě. Ideální velikost a forma pro cestování.

Opalovací tyčinka ATTITUDE s minerálním filtrem
Jako všechny opalovací přípravky ATTITUDE, tak i tuhé opalovací tyčinky jsou s minerálním filtrem v podobě oxidu zinečnatého, který neobsahuje žádné nanočástice. Díky tomu se žádné prvky nedostanou skrze vaši pokožku do těla, takže jsou tyto krémy dokonale bezpečné. Samozřejmostí je plná ochrana před UVA i UVB zářením. Minerální filtry neškodí lidskému organismu ani přírodě, vzácným korálům a dalším vodním živočichům, které se s opalovacími krémy dostávají do styku.

Pro všechny, kdo jsou aktivní a neustále v pohybu bude opalovací tyčinka požehnáním. Nosit ji s sebou můžete prakticky kdykoliv. Vytáhnete ji v momentě, kdy ji budete potřebovat. Její aplikace je ohromně snadná, a nemusí při ní dojít k doteku prstů krému. Díky tomu tyčinku nijak nekontaminujete, vaše ruce se neušpiní a krému v tyčince bude pomaleji ubývat.

Co všechno tyčinka obsahuje a jaké jsou varianty?
Najdete v ní směsici olivového a kokosového oleje a bambuckého másla. Její složení je 100% přírodní a netestované na zvířatech. Tyčinka je hypoalergenní a její dětskou variantu bez parfemace mohou používat i ti nejmenší (od 6 měsíců). Dospělí si pak mohou vybírat ze dvou lahodně vonících variant - exoticky letní vůně Tropical nebo svěží a energické vůně pomerančů Orange. Nebo variantu bez vůně.
Chcete zvýraznit svůj tón pleti a zároveň ji chránit? Vyzkoušejte tónovanou minerální tyčinku na obličej a rty. Lehké složení bez mastného finishe!
Pro tu nejcitlivější až atopickou pleť doporučujeme minerální tyčinku na tvář s obsahem koloidního ovsa. Oves je celosvětově uznáván dermatology a odborníky jako složka, která nejen dokonale zklidňuje iritovanou pokožku, ale zároveň chrání přirozenou kožní bariéru.

Báječné složení i obal

Mimo bezpečné a příjemné složení si určitě zamilujete i praktický obal opalovacích tyčinek ATTITUDE. K jejich výrobě bylo použito 100% obnovitelných zdrojů energie a obal je kompletně bezplastový. Mnohem snadněji se tak rozkládá a zbytečně nezatěžuje životní prostředí. S nadčasovým designem v absolutně biologicky rozložitelném obalu oválném tvaru pro snadnější aplikaci.

Stejně jako ostatní výrobky ATTITUDE byla i tyčinka testovaná nezávislou laboratoří pro nepřítomnost škodlivých látek a může se pochlubit certifikací EWG VERIFIED™: čisté přísady a složení, které je transparentní. EWG ("EnvironmentalWorking Group") je nezávislá organizace, která pomáhá lidem vybírat jen ty zdravé, bezpečné a k přírodě šetrné produkty. a PETA: 100% veganské a bez krutosti.

Proč je zvoleno SPF 30?

SPF 30 blokuje 97,4 % UVB paprsků, zatímco SPF 50 blokuje 98 %.
Vyšší SPF = vyšší koncentrace oxidu zinečnatého, který může na pokožce vytvořit bílý film a navíc má pastovitější konzistenci.
SPF 50 často dává spotřebitelům falešný pocit bezpečí, což může zvýšit riziko rakoviny.
Přípravky na opalování, bez ohledu na jejich úroveň SPF, by se měly aplikovat každé dvě hodiny.

Jak aplikovat krém z opalovací tyčinky ATTITUDE?

Abyste docílili maximálního efektu, máme pro vás tipy a rady:

  • Krém je částečně voděodolný, po kontaktu s vodou se však jeho SPF snižuje, proto se doporučuje opětovně aplikovat po 2 hodinách slunění a po 40 minutách od koupání.
  • Krém nanášejte 15 minut před vystavením sluníčku.
  • Použijte takové množství, které dostatečně hydratuje vaši pokožku.
  • Nenanášejte krém na vlhkou kůži.
  • Naneste krém přímo z tyčinky na různé oblasti těla a postupně rozetřete.
  • Pokud krém vytvoří viditelnou bílou vrstvu, pokračujte v roztírání, dokud vrstva nezprůhlední.
  • Výrobce udává, že tyčinka není vhodná pro děti do 6 měsíců, a to z důvodu, že miminka by se vůbec neměla vystavovat slunci.

 

Text: Veronika Gazdová