Zpátky na články

Jak na zářivý glowy look

Chcete, aby váš sluncem prozářený letní look vydržel celý rok? Odhalte s námi tajemství zářivého make-upu, který snadno vytvoříte kdykoliv si budete přát, i v těch nejrušnějších a nejšedivějších dnech. Máme pro vás jednoduchý návod na make-up, se kterým v sedmi krocích vytvoříte oslnivý glowy look.

Co je to glowy make-up?

Glowy look, česky řečeno zářivý vzhled, vytvoříte, když použijete kosmetické přípravky, které vaší pleti dodají svěží a rozzářený výraz. Zapomeňte na výrazné třpytky, o tom to není. Chceme získat look, který je přirozený a bez obav v něm můžete vyrazit do školy nebo do práce. Základní produkt, na který nesmíte zapomenout, je rozhodně highlighter neboli rozjasňovač. Je klíčem k vytvoření přirozeného, svěžího vzhledu, který můžete nosit každý den. Glowy make-up je vhodný pro všechny typy pleti, nemusíte se ho bát ani se smíšenou pokožkou. Stačí jen najít ty správné produkty.

Získejte rozjasněný glowy look v sedmi krocích

Chcete-li vytvořit jednoduchý zářivý make-up, vezměte si několik víceúčelových produktů, které se snadno nanášejí na všechny typy pleti. Lehké, prodyšné a v naprosté většině vyrobené z více než 99 % přírodních ingrediencí (kromě highlighteru, který obsahuje 98,7 %) jsou produkty ATTITUDE Oceanly, které navíc nejsou testované na zvířatech.

1. Připravte si pleť

Pro celodenní záři, která se neroztéká a neutíká, kam nechcete, se ujistěte, že používáte dobrý make-up. A to zejména v létě. Kůže má tendenci se v horku mastit rychleji než obvykle. Začněte proto svůj make-upový rituál s matujícím krémem, který aplikujete do T zóny. Fytoglykogen v produktu hydratuje, zatímco prášek z kořene maranty účinně absorbuje přebytečný kožní maz pro bezchybný make-upový základ bez jakéhokoli extra lesku.

Na druhou stranu, pokud je vaše pleť suchá, matná a potřebuje více rozzáření, bylo by lepší obrátit se na Phyto-glow sérum a krémy Oceanly. Jsou vyrobeny z fytoglykogenu a zapouzdřeného a stabilizovaného vitamínu C, který dodává pokožce zářivost a pleť sjednotí.

2. Získejte rovnoměrný tón pleti

Pro nejpřirozenější zářivý vzhled začněte s lehkým podkladem, který se snadno aplikuje na všechny typy pleti. Naneste jej na celý obličej přejetím tyčinkou a rozetřete konečky prstů, štětcem nebo houbičkou, abyste jej rovnoměrně rozetřeli a získali přirozeně zářivou pleť.

Náš tip

Pro optimální výsledky nechte na pokožce produkt trochu zahřát, aby byl krémovější a snadněji se nanášel. Rozetřete štětcem na make-up nebo houbičkou.

3. Zakryjte kruhy pod očima a skvrny

Rozjasněte své oči hladkým a krémovým korektorem, který diskrétně zakryje vaše vady a jakékoli známky dlouhých letních nocí, aniž by zároveň vaši pleť udusil. Oční korektor Oceanly dodáváme v zasouvací trubičce z kartonu, takže ho můžete snadněji aplikovat. Po spotřebování se pak dá obal kompostovat.

Náš tip

Pro optimální výsledky nechte i korektor na pleti trochu rozehřát, aby byl krémovější a snadněji se nanášel. Jemně rozetřete štětcem na make-up nebo houbičkou.

4. Konturujte obličej

Nebojte se používat bronzer v jakémkoli ročním období. Pro zářivý efekt je nezbytnou součástí vaší kosmetické výbavy. Vyberte si odstín, který odpovídá tónu vaší pleti pro konturování, abyste mohli svému obličeji dodat rozměr a hrát si s přirozeným světlem. Pokud chcete lehčí a jemnější zářivý vzhled make-upu, můžete přeskočit základ – bronzer stačí k rozjasnění pleti. Konturování se nebojte, chce trochu cviku, ale jak mu přijdete na kloub, váš obličej prokoukne a zamaskujete všechny nedokonalosti.

Náš tip

Naneste na obličej bronzer ve tvaru čísla 3 — od spánků přes tváře a poté na čelist.

5. Přidejte nádech růžové

Pro zářivý vzhled make-upu bez námahy zvolte lehkou tvářenku, která dodá vašim tvářím růžový nádech a svěžest. Naneste na lícní kosti a poté barvu promíchejte směrem nahoru.

Náš tip:

Vytvořte 3D efekt nanesením světlejšího odstínu na lícní kost a tmavšího na výraznou část samotné tváře.

6. Dodejte své pleti záblesk jasu

Chcete-li dodat lesk vaší pleti, je nezbytností rozjasňovač. Pomůže vaší kráse doslova zazářit! Díky jeho krémové textuře ho můžete snadno nanést na vyvýšené body obličeje, jako jsou lícní kosti a střed čela. Highlighter Oceanly není plný třpytek, proto vaší tváři dodá jemný a přirozeně zářivý vzhled. Rozjasňovač lze smíchat s podkladovou bází ve světlých oblastech obličeje, abyste získali ještě více jasu.

Tip pro světlé oči

Tyčinkové bronzery a rozjasňovače jsou skvělé víceúčelové produkty – lze je také použít jako oční stíny! Pro ještě jasnější vzhled aplikujte pod obočí a do vnitřních koutků očí.

7. Nechte zářit i své rty

Třešnička navrch? Lesk na rty s balzámovou texturou rozzáří vaše rty bez lepivého nebo mastného pocitu. Vyberte si poloprůsvitný odstín pro světlý zářivý vzhled make-upu nebo barvu, která je blíže k oranžové, která vám pomůže vytvořit sluncem políbený vzhled.

Věděli jste?

Lesk na rty Oceanly je obohacený o 2% kolagenu a funguje také jako balzám na rty!

Lehký zářivý make-up

Zářivá pokožka je základ
Aby byl váš make-up svěží, je třeba dbát i na svěžest pleti. V tom vám může být nápomocná rozjasňující mini sada péče o pleť Oceanly, která obsahuje všechno, co budete potřebovat k dokonalé pokožce.

Znovuobjevování krásy

Nová řada make-upů Oceanly od ATTITUDE znovu objevuje krásu tím, že nabízí čisté, vědecky podložené produkty dostupné v biologicky odbouratelných kartonových tubách s certifikací FSC. Naše veganské make-up tyčinky s certifikací EWG, které obsahují více než 99 % ingrediencí přírodního původu s mnoha výhodami v péči o pleť, jsou dobré jak pro vaši pleť, tak pro planetu. Jsou ideální pro zářivý vzhled make-upu a dokonale splynou se všemi typy pleti díky své krémové a snadno aplikovatelné textuře.

Objevte celou řadu make-upů Oceanly od ATTITUDE a najděte další inspirativní nápady procházením našich průvodců. Pomohou vám získat pleť a make-up jaký jste si vždycky přáli.